+385 21 552-261 dir@restaurantdir.hr

RESTORAN PIZZERIA

Kratka priča o našem kulinarskom timu i kreativnoj kuhinji

 

Đir tim ujedinjuje kreativnu kuhinju, sezonsku ponudu i inspirativne kombinacije sastojaka i okusa sa profesionalnim pristupom naših kuhara, a sve u Mediteranskom ozračju.

Restoran Pizzeria Đir njeguje tradicionalne recepture u ugostiteljskom izričaju…
Dobrodošli u naš šarmantan i jednostavno uređen prostor koji je idealno mjesto za opustiti se u dobrom društvu. Naš tim ujedinjuju istinski ljubitelji ugostiteljstva, konobari i kuhari predvođeni glavnim kuharom Vickom Majićem, a ističu se po svom prijateljskim, prirodnim, privlačnim i inspirativnim pristupom prema kulinarstvu i prezentaciji svojih kreacija.

DNEVNI SPECIJALITETI

Jede vam se nešto tradicionalno? Isprobajte našu dnevnu ponudu jela pripremljenu od svježih i ukusnih namirnica. Razmazite svoja osjetila kroz tradicionalan način pripreme i serviranja hrane.

JELO ZA VAN

Manje vremena u kuhinji, više kvalitetnog vremena zajedno. Naručite jelo za van iz dnevne ponude jela ili a la carte i čekati će Vas spremno za preuzimanje.

PRIPREMA I DOSTAVA HRANE

Prema dogovoru organiziramo pripremu, dostavu i postavu hrane i pića za svečane događaje – od ručka, večere, posebnih zabava, privatnih proslava, godišnjica ili drugih jedinstvenih događaja u životu koje želite napraviti nezaboravnima. Podijelite Vaše predivne momente s nama i dopustite da Vas i Vaše uzvanike zadivimo ukusnim jelima i uslugom.

DJEČJI KUTAK

Puzle, bojanke, knjige… to su zabavne stvari koje djecu čine sretnima! Sve je to moguće ostvariti u našem dječjem kutku. Ugodna zabava dolazi s dobrim obrokom… a to pak znači kvalitetno provedeno vrijeme za cijelu obitelj.

NAŠE USLUGE

Paleta raznolikih usluga koje nudimo

 

wtfdivi014-url0

POSLOVNA OKUPLJANJA

Seminari Sastanci Treninzi Prezentacije

Restaurant Pizzeria Đir je idealno mjesto za okupiti kolege i predstaviti poslovne izazove. Mi Vam nudimo kompletnu pripremu jela i uslugu serviranja hrane a sve prema Vašim potrebama i zahtjevima.

wtfdivi014-url1

GRUPNA DOGAĐANJA

Tražite idealno mjesto za grupno okupljanje i druženje uz kulinarske delicije? Pridružite nam se u Restauranu Pizzeriji Đir. Organiziramo sve prema Vašim željama, te ukoliko imate kulinarske ideje naši kuhari su spremni prilagoditi se i ispuniti Vaše želje. 140 sjedećih mjesta može zadovoljiti svaku veću grupu! Na zahtjev organiziramo i ekskluzivne proslave u našem prostranom ambientu.

wtfdivi014-url2

POSEBNA OKUPLJANJA

Željeli biste svečano proslaviti godišnjicu, privatno okupljanje, tratamenat za veću grupu gostiju ili samo ugodno druženje uz piće u petak navečer…mi se s pažnjom pobrinemo za svaki detalj. Želite li formalno i ugodno poslijepodne ili samo elegantnu i intimnu večeru? Na Vama je da odaberete. Mi poslužujemo sve od ukusnih i kretivnih predjela do mesnih i ribljih specijaliteta, te od jedinstvenih craft piva do široke vinske karte. Nema toga što mi ne možemo realizirati, podarite nam povjerenje sa sigurnošću!

wtfdivi014-url3

PROSLAVA ROĐENDANA

Slavite rođendan uskoro? Rođendanske proslave su uvijek dobra prilika za zabavu, neovisno koliko imate godina. Vjerujemo da će Vas naš kulinarski tim inspirirati da proslavite Vaše divne momente s nama ili možda organizirate zabavu iznenađenja za dragu Vam osobu! Zamišljate intiman stol za dvoje ili velika zabava za više od 100 najbližih prijatelja? Nema toga što mi ne možemo za Vas organizirati, samo zaželite rođendansku želju!

Best restaurant in Split. 5 times been there during our vacation in Split and all 5 times were perfect. The food, no matter that it was tuna steak, tuna salad, a beefsteak or something else it was always excellent, the staff friendly and helpful, prices more than reasonable… overall, we are looking forward to be there again next year.
Hostiuc B.

REZERVACIJE

Rezervirajte stol online. Naše vodstvo će Vas kontaktirati u najkraćem roku.


Restaurant Đir vaše podatke koristi samo za potrebe vaše rezervacije i za komunikaciju s vama vezano za vašu rezervaciju. Vaši podaci se neće koristiti i obrađivati u druge svrhe. Hvala
Slažem se

Restoran Đir