Poslovna okupljanja

Seminari | Treninzi | Sastanci | Prezentacije

Restaurant Pizzeria Đir je idealno mjesto za okupiti kolege i predstaviti poslovne izazove. Mi Vam nudimo kompletnu pripremu jela i uslugu serviranja hrane a sve prema Vašim potrebama i zahtjevima.

Grupna događanja

Tražite idealno mjesto za grupno okupljanje i druženje uz kulinarske delicije? Pridružite nam se u Restauranu Pizzeriji Đir. Organiziramo sve prema Vašim željama, te ukoliko imate kulinarske ideje naši kuhari su spremni prilagoditi se i ispuniti Vaše želje. 140 sjedećih mjesta može zadovoljiti svaku veću grupu! Na zahtjev organiziramo i ekskluzivne proslave u našem prostranom ambientu.

Posebna okupljanja

Željeli biste svečano proslaviti godišnjicu, privatno okupljanje, tratamenat za veću grupu gostiju ili samo ugodno druženje uz piće u petak navečer...mi se s pažnjom pobrinemo za svaki detalj. Želite li formalno i ugodno poslijepodne ili samo elegantnu i intimnu večeru? Na Vama je da odaberete. Mi poslužujemo sve od ukusnih i kretivnih predjela do mesnih i ribljih specijaliteta, te od jedinstvenih craft piva do široke vinske karte. Nema toga što mi ne možemo realizirati, podarite nam povjerenje sa sigurnošću!

Proslava rođendana

Slavite rođendan uskoro? Rođendanske proslave su uvijek dobra prilika za zabavu, neovisno koliko imate godina. Vjerujemo da će Vas naš kulinarski tim inspirirati da proslavite Vaše divne momente s nama ili možda organizirate zabavu iznenađenja za dragu Vam osobu! Zamišljate intiman stol za dvoje ili velika zabava za više od 100 najbližih prijatelja? Nema toga što mi ne možemo za Vas organizirati, samo zaželite rođendansku želju!