Restaurant & Pizzeria

Moderno predstavljanje tradicionalne kuhinje

Restoran Pizzeria Đir njeguje tradicionalne recepture u ugostiteljskom izričaju...

Dobrodošli u naš šarmantan i jednostavno uređen prostor koji je idealno mjesto za opustiti se u dobrom društvu. Naš tim ujedinjuju istinski ljubitelji ugostiteljstva i glavni kuhari Vicko Majić i Soniboj Grgić koji se ističu po svom prijateljskim, prirodnim, privlačnim i inspirativnim pristupom prema kulinarstvu i prezentaciji svojih kreacija.

Đir tim ujedinjuje kreativnu kuhinju, sezonsku ponudu i inspirativne kombinacije sastojaka i okusa sa profesionalnim pristupom naših kuhara, a sve u Mediteranskom ozračju.Pizzeria Split
Daily Specials

Jede vam se nešto tradicionalno? Isprobajte našu dnevnu ponudu jela pripremljenu od svježih i ukusnih namirnica. Razmazite svoja osjetila kroz tradicionalan način pripreme i serviranja hrane.

Meal To Go

Manje vremena u kuhinji, više kvalitetnog vremena zajedno. Naručite jelo za van iz dnevne ponude jela ili a la carte i čekati će Vas spremno za preuzimanje.

Catering

Prema dogovoru organiziramo pripremu, dostavu i postavu hrane i pića za svečane događaje - od ručka, večere, posebnih zabava, privatnih proslava, godišnjica ili drugih jedinstvenih događaja u životu koje želite napraviti nezaboravnima. Podijelite Vaše predivne momente s nama i dopustite da Vas i Vaše uzvanike zadivimo ukusnim jelima i uslugom.

Family Restaurant - Kids Corner

Puzle, bojanke, knjige... to su zabavne stvari koje djecu čine sretnima! Sve je to moguće ostvariti u našem dječjem kutku. Ugodna zabava dolazi s dobrim obrokom... a to pak znači kvalitetno provedeno vrijeme za cijelu obitelj.

Poslovna okupljanja

Seminari | Treninzi | Sastanci | Prezentacije

Restaurant Pizzeria Đir je idealno mjesto za okupiti kolege i predstaviti poslovne izazove. Mi Vam nudimo kompletnu pripremu jela i uslugu serviranja hrane a sve prema Vašim potrebama i zahtjevima.

Grupna događanja

Tražite idealno mjesto za grupno okupljanje i druženje uz kulinarske delicije? Pridružite nam se u Restauranu Pizzeriji Đir. Organiziramo sve prema Vašim željama, te ukoliko imate kulinarske ideje naši kuhari su spremni prilagoditi se i ispuniti Vaše želje. 140 sjedećih mjesta može zadovoljiti svaku veću grupu! Na zahtjev organiziramo i ekskluzivne proslave u našem prostranom ambientu.

Posebna okupljanja

Željeli biste svečano proslaviti godišnjicu, privatno okupljanje, tratamenat za veću grupu gostiju ili samo ugodno druženje uz piće u petak navečer...mi se s pažnjom pobrinemo za svaki detalj. Želite li formalno i ugodno poslijepodne ili samo elegantnu i intimnu večeru? Na Vama je da odaberete. Mi poslužujemo sve od ukusnih i kretivnih predjela do mesnih i ribljih specijaliteta, te od jedinstvenih craft piva do široke vinske karte. Nema toga što mi ne možemo realizirati, podarite nam povjerenje sa sigurnošću!

Proslava rođendana

Slavite rođendan uskoro? Rođendanske proslave su uvijek dobra prilika za zabavu, neovisno koliko imate godina. Vjerujemo da će Vas naš kulinarski tim inspirirati da proslavite Vaše divne momente s nama ili možda organizirate zabavu iznenađenja za dragu Vam osobu! Zamišljate intiman stol za dvoje ili velika zabava za više od 100 najbližih prijatelja? Nema toga što mi ne možemo za Vas organizirati, samo zaželite rođendansku želju!